Responzivan  dizajn
Responzivan dizajn

CMS PROGRAMIRANJECMS sustav za samo upravljanje sadržajem web stranice, mijenjajte slike,tekstove itd bez da ovisite o drugima.

RESPONZIVAN DIZAJN


Responzivan dizajn, prilagodite vaše web stranice tabletima, mobitelima i drugim prenosnim uređajima.

WEB SHOP


Danas u doba interneta, web trgovina je sastavni dio poslovanja. 24 sata dostupnost vaših proizvoda je jamstvo vašeg uspješnog poslovanja.

WEB PREDLOŠCI


U ponudi imamo veliki broj gotovih web predložaka što ujedno pojeftinjuje u ubrzava proces izrade web stranice.


RESPONZIVAN DIZAJN

Što je responzivan dizajn


Ako niste čuli za ovu mogućnost, onda ćemo vam ukratko objasniti ćemu zapravo služi i zašto ju je uopće potrebno imati u sklopu vaše web stranice. To u stvari  je vaša web stranica. Pokušati ćemo vam objasniti što to u biti i znači.


Svi znamo da su danas razni uređaji (pomagala) kao što su pametni mobiteli i tableti dostupni diljem planete te sve više i više koriste za surfanje Internetom. Naravno, najviše u razvijenim zemljama i u zemljama u razvoju, koja su potencijalna i realna tržišta za svakog poduzetnika ili obrtnika koji se želi prikazati što široj mogućoj populaciji. Također moramo uzeti u obzir da danas mobilni internet nije nešto novo, već postaje sve više neizostavni dio svakog uređaja, odnosno svakog poduzetnika i šire populacije.


Ako ne želite biti izostavljeni od dijela populacije (dio kolača), koja konstantno raste, onda je krajnje vrijeme da prvo s razumijevanjem pročitate sljedeće retke teksta, a naposljetku i da nas kontaktirate.


Prije svega moramo napraviti razliku između responsive (prilagodljive) web stranice, mobilne web stranice i nativnih programa, koje se često brkaju ili krivo shvaćaju.Razlike su ponekad drastične u načinu korištenja, cijeni te svrsi.

Ukoliko se želite informirati ili nam postaviti dodatna pitanja, budite nas slobodni kontaktirati.Studio leptir d.o.o.
Društvo s ograničeno odgovornošću za dizajn i usluge

Sjedište tvrtke : Trg maršala Tita 9
10410 Velika Gorica

Društvo je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu
OIB : 58606992196Razmijena linkova
Active Search Results (ASR) is an independent Internet Search Engine using a proprietary page ranking technology with Millions of popular Web sites indexed.

Poslovna banka : Sberbank d.d.
IBAN : HR 3025030071100044466

Temeljni kapital društva iznosi 20.000.00 kn i uplaćen
je u cijelosti.

Direktor i član uprave, zastupa društvo pojedinačno i
samostalno


Dizajn Studio leptir d.o.o. Trg maršala Tita 9, 10410 Velika Gorica - Mob : 098/239-708 - Email : info(a)studio-leptir.hr